Certifikati

Najvažniji kriteriji Petason proizvoda su zdravlje i sigurnost naših kupaca. Svakodnevno unaprjeđenje kvalitete života naših potrošača, te zdravstveno siguran i kvalitetan proizvod visokih standarda, poštujući sve regulatorne propise o sigurnosti hrane i kvaliteti proizvoda, imperativ su našeg poslovanja.

Tehnološki procesi proizvodnje naših proizvoda strogo su kontrolirani visokim uvjetima međunarodnih standarda koje uspješno zadovoljavamo već dugi niz godina, što potvrđuju i brojni certifikati:

HACCP – (eng. Hazard Analysis Critical Control Points) – Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke: sustav kontrole procesa proizvodnje i distribucije prehrambenih proizvoda; standard uveden 2006. godine.

ISO 9001: 2008 – (eng. International Organization for Standardization) – Međunarodne norme koje opisuju sustav upravljanja kvalitetom; standard uveden 2012. godine.

FSSC 22 000: 2010 – (eng. Food Safety System Certification) – Certifikacijska shema sustava prehrambene sigurnosti u proizvodnim procesima unutar lanca dobavljača; uveden 2013. godine.