O nama

Petason danas

Petason d.o.o. kao mesna industrija uspješno posluje više od 3 desetljeća te smo jedan od najvećih proizvođača svježeg mesa u Hrvatskoj. Vrhunska kvaliteta proizvoda te kontinuirani rast i razvoj u svim segmentima poslovanja istaknuli su nas kao pouzdanog partnera koji se uspješno prilagođava potrebama svakog kupca.
Na gotovo 20.000 m2, u moderno uređenim pogonima koji prate svjetske standarde, dnevno proizvedemo cca 50-70 tona mesa kojeg zatim distribuiramo našim zadovoljnim kupcima.

Tvrtka Petason d.o.o. danas zapošljava 100ak zaposlenika, ima proizvodne pogone najmodernijih tehnologija za proizvodnju svježeg mesa i suhomesnatog asortimana, te veliki vozni park kojim svakodnevno distribuiramo proizvode od najboljih sirovina dostupnih na tržištu, na više od 120 odredišta diljem Dalmacije.

Ulaganje u zaposlenike i proizvodne pogone, te inovativna rješenja i organiziran pristup poslovanju omogućili su nam kontinuiran i siguran uspon na tržištu koji su prepoznale mnoge privatne mesnice, brojni trgovački i hotelski lanci, ugostiteljski objekti, te velik broj drugih gastro objekata.

Petason d.o.o. osnovan je 1990. godine, a u počecima su se poslovne aktivnosti tvrtke prvenstveno…
Naše ekološke vrijednosti možemo definirati starom narodnom poslovicom: „Prirodu nismo naslijedili od svojih predaka već…
Petason d.o.o. posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka te sukladno tome poslujemo u skladu s:…
Tvrtka: Petason d.o.o. Adresa: Vranjički put 12, 21 211 Vranjic Osnovna djelatnost: proizvodnja i trgovina…
Petason mesna industrija