Proizvodi

Iza naše ponude od više od 250 različitih prvorazrednih proizvoda koje svakodnevno donosimo na vaš stol, stoje znanje i iskustvo najboljih doktora veterinarske medicine, inženjera prehrambene tehnologije i ostalih stručnjaka koji kontinuirano unaprijeđuju proces proizvodnje mesa i mesnih proizvoda.

Meso je kao izvor kvalitetnih proteina neophodno za funkcioniranje našeg organizma, a sadrži i vitamin B12 te keratin koji su samo neki od bitnih spojeva bez kojih se ne može postići optimalno zdravlje. Također, dokazano je da dijeta s visokim unosom bjelančevina može povećati gustoću kostiju, a osim toga, bjelančevine su i glavni izvor tvari za izgradnju mišića, krvi, kože, kose, noktiju i unutarnjih organa, uključujući srce i mozak.

Stoga je sasvim neupitno da konzumacija kvalitetnog mesa može poboljšati vaš metabolizam, pa u Petason-u posebnu pozornost dajemo zdravlju naših kupaca pažljivo birajući sirovine koje se kvalitetno obrađuju kako bismo uvijek servirali isključivo vrhunske mesne proizvode.

Svježe meso s farma provjerenih dobavljača, sirovine pažljivo birane kvalitete i proizvodnja kontrolirana u svim…
Naši suhomesnati proizvodi, pripremljeni prema tradicionalnim dalmatinskim recepturama tehnološkim postupcima soljenja, dimljenja i zrenja na…
Petason mesna industrija