Kvaliteta i sigurnost hrane

Garancija kvalitete

Petason svakodnevno iznimnu pažnju posvećuje biranju najkvalitetnijih sirovina dostupnih na tržištu, kako bismo bili sigurni da naši kupci dobiju samo najbolje. Naše meso je higijenski provjereno i laboratorijski analizirano, a stroga kontrola i nadzor svih faza proizvodnog procesa stalan je zadatak Petason stručnog tima za provedbu politike kvalitete i sigurnosti hrane.

Vlastitim uzgojem svinja na farmama, čije kapacitete kontinuirano povećavamo, te kooperantskim odnosima s drugim uzgajivačima i klaoničarima svinja, ali i janjaca, jamčimo domaće, svježe i zdravo meso hrvatskog porijekla. Posebno se ponosimo i domaćom junetinom, Charolais, Limousin i Simmental, iznimno cijenjenih i traženih pasmina te vrlo kvalitetnom baby-beef mladom junetinom koja se odlikuje uzgojem na hrvatskoj hrani i farmama, rukama hrvatskih seljaka.

U proizvodnji trajnih i polutrajnih proizvoda suhomesnatog asortimana koristimo samo visoko kvalitetne sastojke koji prema tradicionalnim dalmatinskim recepturama i dugogodišnjem iskustvu osiguravaju kombinacije okusa i mirisa poznatih aroma dalmatinske kuhinje.

Najvažniji kriteriji Petason proizvoda su zdravlje i sigurnost naših kupaca. Svakodnevno unaprjeđenje kvalitete života naših…
Neizostavni dio mehanizama za upravljanje sigurnošću i kvalitetom hrane, i važan element u proizvodnji hrane,…
Petason mesna industrija